Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

logo   logo
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
bigphoto

Ένα ζεστό βλέμμα και δύο χέρια ενωμένα…. ο γάμος
Ένα μωρό, μια αγκαλιά, ένα χάδι… η βάπτιση
Παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές… το παιδικό πάρτυ ...και τόσες άλλες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτή την δική σας ιδιαίτερη στιγμή, την δική σας κοινωνική εκδήλωση, που εμείς θα κάνουμε ακόμα πιο μοναδική.

Εξυπηρέτηση πελατών

catering κτήματα κτηματα γάμος wedding βάπτιση event δεξίωση φαγητό service Για τον γάμο, τη βάπτιση, το παιδικό πάρτυ, την ανανέωση των όρκων, τα πάρτυ εορτών και επετείων, αλλά και για οποιαδήποτε ιδιωτική σας εκδήλωση, ο συνεργάτης μας από το Τμήμα Οργάνωσης Εκδηλώσεων, θα ακούσει προσεκτικά τις ιδέες, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και θα διασφαλίσει ότι θα γίνει πραγματικότητα αυτό που έχετε φανταστεί, από ένα υπερπολυτελές καθιστό δείπνο έως ένα al fresco μπουφέ δίπλα στην θάλασσα. Όταν ένα request (αίτημα) κοινωνικής εκδήλωσης φτάσει στα έμπειρα χέρια των συνεργατών μας, άμεσα επικοινωνούν μαζί σας για να καταγράψουν όλες τις λεπτομέρειες της δεξίωσης.

Ο συνεργάτης θα κλείσει ένα ραντεβού μαζί σας στον χώρο της δεξίωσης που έχετε επιλέξει ή σε κάποιο από τους δικούς μας συνεργαζόμενους χώρους, εφόσον εσείς επιθυμείτε.

Παράλληλα, ενημερώνεστε σχετικά με τα μενού, τις τιμές, το set up της αίθουσας, καθώς και με προτάσεις από τις οποίες, μπορείτε να επιλέξετε, εκείνες που θα προσδώσουν το χαρακτήρα, το ύφος και την εμφάνιση που έχετε φανταστεί για αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Υπηρεσίες

1. Γευστικές δοκιμές
Κατόπιν καθορισμένου ραντεβού, σας δίνεται η δυνατότητα γευστικής δοκιμής, διαπιστώνοντας την άριστη ποιότητα, την υπέροχη γεύση και την άψογη εμφάνιση των πιστοποιημένων με ISO μενού μας, για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.

2. Εξοπλισμός
Θα σας παρέχουμε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (πιάτα, ποτήρια, ροτόντες, καρέκλες κλπ) που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση της δεξίωσης σας.

3. Προσωπικό ΔεξίωσηςΓΑΜΟΣ catering κτήματα κτηματα βάπτιση baptism destination event destination wedding DESTINATIONS ΔΕΞΙΩΣΗ RECEPTION
Όλο το προσωπικό κατά την διάρκεια της δεξίωσης φέρει στολές με τα διακριτικά της Intersalas Private Catering, ενώ είναι εφοδιασμένο με ασύρματη ενδοεπικοινωνία για την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

H συνεχής εκπαίδευση του, αλλά και η εμπειρία του εγγυώνται επίσης την διακριτική του παρουσία και την ομαλή ροή της δεξίωσης.

Ακόμα, ο event manager, που ανέλαβε την οργάνωση της δεξίωσής σας, θα είναι δίπλα σας και εκείνη την ημέρα, για οτιδήποτε χρειαστείτε.

catering κτήματα κτηματα4. Διακόσμηση
Ειδικός συνεργάτης μας θα προετοιμάσει προτάσεις για την καλύτερη διακόσμηση της δεξίωσης σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ανθοστολισμών, μπομπονιέρων, νυφικών, στολισμών βαπτίσεων και παιδικών πάρτυ κλπ.

5. Μουσική – καλλιτεχνική επιμέλεια
Για τη μουσική επένδυση της δεξίωσης σας, μπορούμε να σας συστήσουμε έμπειρους DJ’s, μουσικά σχήματα σε κλασικό, παραδοσιακό, έντεχνο κλπ ύφος.
Επίσης, μπορούμε να παρέχουμε entertainers κάθε είδους ( όπως κλόουνς, προσωπικό για team building κλπ).

6. Οπτικοακουστικός εξοπλισμός
Η συνεργασία μας με εταιρείες οπτικουακουστικού εξοπλισμού θα καλύψει τις ανάγκες σας σε μικροφωνικές εγκαταστάσεις, ηχεία, μηχανήματα αναπαραγωγής, και σχετικό εξοπλισμό.

7. Σκηνοθεσίαειδικά εφέ
Για κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, οι συνεργάτες μας μπορούν να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας ειδικά και άλλα εφέ (πυροτεχνήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, λέηζερ, follow spot, ρομποτικά κλπ.) Συνδυάζοντας την διακόσμηση, την μουσική και πολλά άλλα στοιχεία σκηνοθετούν την δεξίωση σας, όπως ακριβώς ένα ζωγράφος σχεδιάζει ένα πίνακα δίνοντας το καλύτερο δυνατό και άρτιο οπτικά αποτέλεσμα.

catering κτήματα κτηματα WEDDING catering ΓΑΜΟΣ γάμος baptism βάπτιση reception ΔΕΞΙΩΣΗ 8. Ενοικίαση πολυτελών οχημάτων
Για την εντυπωσιακή άφιξη σας, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα πολυτελών αυτοκινήτων που θέλετε να σας συνοδεύσουν εκείνη την ιδιαίτερη μέρα, με ή χωρίς οδήγό.

9. Λοιπές απαιτήσεις
Κατόπιν ζήτησης και συνεννόησης μπορούμε να ικανοποιήσουμε και άλλα αιτήματα που θα θέσετε υπόψη μας, είτε μέσα από δικούς μας, είτε από εξωτερικούς συνεργάτες.