Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

logo   logo
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
bigphoto

Η ημερομηνία για το εταιρικό event πλησιάζει…
τα κείμενα της ομιλίας είναι έτοιμα…
έχετε ελέγξει την παρουσίαση, την λίστα των καλεσμένων…
τα χρονικά περιθώρια λιγοστά…
όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια…
Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, για επαγγελματίες υψηλών απαιτήσεων.
H Intersalas Private Catering θα κάνει την εταιρική σας εκδήλωση να ξεχωρίσει.

Εξυπηρέτηση πελατών

Για την εταιρεία και τον επαγγελματία που ο χρόνος είναι πολύτιμος και αναζητά υπηρεσίες catering υψηλής ποιότητας, εμείς θα είμαστε εκεί, για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε όλα αυτά που χρειάζεστε, με σαφείς και γρήγορες διαδικασίες….
Εσείς ασχοληθείτε με αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς.

Για το catering:

 • Συνεδρίων
 • εμπορικών και καλλιτεχνικών εκθέσεων
 • σεμιναρίων
 • ημερίδων
 • παρουσιάσεις προϊόντων
 • εγκαινιών
 • brunches
 • gala δεξιώσεις
 • συνεντεύξεων τύπου

αλλά και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, όπως:

 • βιβλιοπαρουσιάσεις
 • πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων
 • πρεμιέρες κινηματογραφικών προβολών
 • catering τηλεοπτικών εκπομπών, συναυλιών κλπ,

Ο συνεργάτης μας από το Τμήμα Οργάνωσης Εταιρικών Εκδηλώσεων, θα ακούσει προσεκτικά τις ιδέες, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, μετά από ένα ραντεβού στα γραφεία της εταιρείας σας.

Αν έχετε επιλέξει ήδη τον χώρο, ο συνεργάτης μας θα τον επισκεφθεί για να διερευνήσει τις ανάγκες του event, διαφορετικά εφόσον επιθυμείτε μπορεί να σας προτείνει χώρους (δικούς μας ή συνεργαζόμενους) κατάλληλους για το είδος του event.

Παράλληλα,  ενημερώνεστε σχετικά με τα μενού, τις τιμές, το set up της αίθουσας, καθώς και με προτάσεις από τις οποίες, μπορείτε να επιλέξετε, εκείνες που θα προσδώσουν το χαρακτήρα, το ύφος και την εμφάνιση που ταιριάζει στην δική σας εταιρική εκδήλωση.

Στην συνέχεια θα επανέλθει άμεσα με αναλυτική πρόταση – προσφορά, η οποία θα κατατεθεί στην εταιρεία σας προς μελέτη και έγκριση.

Υπηρεσίες

1. Γευστικές δοκιμές
Κατόπιν καθορισμένου ραντεβού, σας δίνεται η δυνατότητα  γευστικής δοκιμής, διαπιστώνοντας την άριστη ποιότητα, την υπέροχη γεύση και την άψογη εμφάνιση των πιστοποιημένων με ISO μενού μας, για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.

2. Εξοπλισμός
Θα σας παρέχουμε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (πιάτα, ποτήρια, ροτόντες, καρέκλες κλπ) που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση της δεξίωσης σας.

3. Προσωπικό Δεξίωσης
Όλο το προσωπικό κατά την διάρκεια της δεξίωσης φέρει στολές με τα διακριτικά της Intersalas Private Catering, ενώ είναι εφοδιασμένο με ασύρματη ενδοεπικοινωνία για την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

H συνεχής εκπαίδευση του, αλλά και η εμπειρία του εγγυώνται επίσης την διακριτική του παρουσία και την ομαλή ροή της δεξίωσης.

Ακόμα, ο event manager, που ανέλαβε την οργάνωση της εταιρικής σας εκδήλωσης, θα είναι δίπλα σας και εκείνη την ημέρα, για οτιδήποτε χρειαστείτε.

4. Κατασκευές - Διακόσμηση
Οι εξωτερικοί μας συνεργάτες μπορούν να καλύψουν, εφόσον υπάρχουν, ανάγκες για πόντιουμ, πάνελ, κατασκευές περιπτέρων, banners και άλλες ειδικές κατασκευές.
Η διακριτική και κομψή διακόσμηση σε εταιρικό χαρακτήρα είναι ένα πρόσθετο στοιχείο για την αρτιότητα του event.

5. Μουσική – καλλιτεχνική επιμέλεια
Εφόσον υπάρχει ανάγκη για τη μουσική επένδυση του event, μπορούμε να σας συστήσουμε έμπειρους DJ’s, μουσικά σχήματα σε κλασικό, παραδοσιακό, έντεχνο κλπ ύφος.
Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε entertainers κάθε είδους, ανάλογα με τις ανάγκες του event.

6. Οπτικοακουστικός εξοπλισμός
Η συνεργασία μας με εταιρείες οπτικουακουστικού εξοπλισμού θα καλύψει τις ανάγκες σας σε μικροφωνικές εγκαταστάσεις, ηχεία, μηχανήματα αναπαραγωγής, και σχετικό εξοπλισμό.

7. Σκηνοθεσίαειδικά εφέ
Για κάτι ακόμα πιο ξεχωριστά, οι συνεργάτες μας μπορούν να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας ειδικά και άλλα εφέ (πυροτεχνήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, λέηζερ, follow spot, ρομποτικά κλπ.) Συνδυάζοντας την διακόσμηση, την μουσική και πολλά άλλα στοιχεία σκηνοθετώντας την δεξίωση σας, όπως ακριβώς ένα ζωγράφος σχεδιάζει ένα πίνακα δίνοντας το καλύτερο δυνατό και άρτιο οπτικά αποτέλεσμα.

8. Λοιπές απαιτήσεις
Κατόπιν ζήτησης και συνεννόησης μπορούμε να ικανοποιήσουμε και άλλα αιτήματα που θα θέσετε υπόψη μας, είτε μέσα από δικούς μας, είτε από εξωτερικούς συνεργάτες.